Camere și facilități

Dacă aveţi nevoie de consultanţă pentru a vă alege camera potrivită, nu ezitaţi să ne contactaţi.

Cafea și gustări

Pentru că ne dorim să vă simţiţi ca în vacanţă, pe holurile vilei vă punem la dispoziţie un mini-bar de unde vă puteţi servi cu băuturi calde, gustări dulci şi crocante, fructe proaspete şi răcoritoare.

Standard Single Room

Acest tip de cameră este indicat persoanelor care călătoresc singure şi îşi doresc o cameră confortabilă, dotată cu cele necesare unui sejur relaxant şi odihnitor.

Standard Double or Twin Room

Această cameră este potrivită pentru un cuplu sau două persoane care îşi doresc o cameră spaţioasă şi confortabilă, utilată cu toate facilităţile necesare unui sejur relaxant. În cazul în care aveţi nevoie, vă putem pune la dispoziţie în cameră şi un pat de copil.

Superior Double Room

Recomandăm această cameră unui cuplu sau două persoane în căutare de mai mult răsfăţ şi eleganţă. Utilată cu toate facilităţile necesare unui sejur confortabil, camera superior double room vine în întâmpinarea celor atenţi la detalii de design interior.

Standard Triple Room

Vă recomandăm această cameră dacă sunteţi un cuplu ce călătoreşte însoţit de un copil sau dacă sunteţi 3 persoane în căutarea unei camere confortabile, potrivită pentru întreg grupul. În cazul în care aveţi nevoie, vă putem pune la dispoziţie în cameră şi un pat de copil.

Standard Quadruple Room

Dacă sunteţi o familie cu copii sau un grup de 4 persoane, vă recomandăm această cameră spaţioasă şi perfectă atunci când doriţi să împărţiţi aceeaşi încăpere. Camera este dotată cu toate facilităţile necesare unui grup în căutarea unui sejur confortabil.